WestlandOntmoet

Gezelschap en
gezelligheid bij
WestlandOntmoet

Home > WestlandOntmoet

WestlandOntmoet

In Westland vindt van 20 tot en met 30 september 2018 WestlandOntmoet plaats. Tijdens deze week worden op veel plaatsen voor nog veel meer inwoners in Westland ontmoetingen georganiseerd. We staan dan extra stil bij de kracht van een ontmoeting. Het kan een ontmoeting zijn van een groep, maar ook van twee mensen die elkaar treffen. De kwaliteit van de ontmoeting en de kans op een herhaling staan voorop. 

Ook in Westland is veel behoefte om anderen te ontmoeten. Om anderen te treffen voor een glimlach, een toereikende hand, een luisterend oor of een maatje om mee af te spreken en samen activiteiten te ondernemen. De vraag naar gezelschap heeft iedereen en velen kunnen in het antwoord op die vraag voorzien. 

Tijdens WestlandOntmoet besteden we extra aandacht aan de behoefte om regelmatig met elkaar in contact te komen, zowel georganiseerd als impulsief. Op verschillende plekken, momenten en tijdstippen vinden diverse ontmoetingen plaats. Denk hierbij aan een buurtbarbecue, bingomiddag, dansavond, koffie- en theekransje, (voor)leesmiddag, onderhoudsactie, en ga zo maar door.

De mooiste resultaten en de meeste voldoening krijg je als je zelf ook van betekenis kunt zijn. En daar speelt WestlandOntmoet goed op in. Kom zelf in actie en organiseer een mooie ontmoeting in jouw omgeving óf in een omgeving waarvan je weet dat die sterk wordt gewaardeerd. Op deze website kan men de ontmoetingen aanmelden, zodat geïnteresseerden weten wát georganiseerd wordt en of ze zich vooraf voor de ontmoeting moeten aanmelden. Uiteraard vormt de agenda ook een bron van inspiratie voor iedereen die zélf ook een ontmoeting wil organiseren. 

De website van WestlandOntmoet is een platform dat de ontmoetingen van 20 tot en met 30 september  extra onder de aandacht brengt.  Op veel manieren wordt WestlandOntmoet gevierd! Er is in voorbereiding al veel plezier en verbondenheid. Deel vooral jullie mooie verhalen en foto's met ons op Facebook en Twitter.

WestlandOntmoet