STEM OP  

 WESTLANDONTMOET

 VOOR DE PUBLIEKSPRIJS

Stem WestlandOntmoet naar vrijwiligersprijs

WestlandOntmoet is een van de 150 projecten die kans maken op de publieksprijs van de Meer dan handen Vrijwilligersprijs. De inzet van álle vrijwilligers bij en tijdens WestlandOntmoet, de positieve insteek van het initiatief en de nauwe samenwerking tussen diverse organisaties hebben bijgedragen aan het enorme succes aan de eerste editie in 2017. Daarom roept WestlandOntmoet iedereen op hun publieks-stem uit te brengen. 

Het centrale thema van de vrijwilligersprijs dit jaar is ‘Vrijwilligers maken het verschil’. Dit geweldige thema past ook goed bij WestlandOntmoet, waar ontmoetingen door organisaties en juist ook door vrijwilligers zijn georganiseerd. In slechts 11 dagen zijn maar liefst 134 ontmoetingsactiviteiten georganiseerd, uiteenlopend van één-op-één-activiteiten tot lezingen, zowel voor jong als oud. Meer dan 7.500 mensen zijn met anderen in contact gekomen, onder andere door de tomeloze inzet van íedereen die hierbij betrokken was.

Stem eenvoudig op WestlandOntmoet
WestlandOntmoet maakt kans op de publieksprijs. Stemmen is heel eenvoudig. Men kan één keer stemmen per mailadres. Ga naar bit.ly/Westlandontmoet en vul alle beschikbare mailadressen in. De organisatie stuurt vervolgens een e-mail waarin wordt gevraagd om de stem te bevestigen. Klik in de mail op ‘Stem op dit initiatief’ en de stem wordt geteld.

De winnaar van de Meer dan handen Vrijwilligersprijs ontvangt een geldbedrag. Dat bedrag gebruikt WesltandOntmoet graag om ook in 2018 een dijk van een tweede editie te organiseren.