KLEURRIJKE INVULLING 

 KICKOFF

 WESTLANDONTMOET

Ontmoetingslunch WestlandOntmoet overweldigend succes

De kickoff van het nieuwe seizoen voor WestlandOntmoet was vrijdag 18 mei een daverend succes. De gastvrije ontvangst in Winkelcentrum De Tuinen maakte het mogelijk om de organisatoren van de vele ontmoetingen uit 2017 uit te nodigen voor een lunch waar de ontmoeting uiteraard centraal stond. Iedere aanwezige verzorgde een heerlijk onderdeel van de lunch, met extra dank aan Lunchroom Bijzonder, de broodjesservice van Patijnenburg, Meesterbakker Roodenrijs en Verhuurservice Trefzeker. Voor de nieuwe wethouder Piet Vreugdenhil een kickoff met een kleurrijke invulling. 

Van 20 tot 30 september 2018 vindt de tweede editie van WestlandOntmoet plaats. Inwoners van Westland organiseren zelf kleinschalige en informele ontmoetingsactiviteiten. ‘Met elkaar maak je het leven mooier dan alleen. Juist door elkaar te ontmoeten, vandaag maar ook een volgende keer, kun je bijzondere momenten samen beleven en delen’, aldus wethouder Piet Vreugdenhil. 

Speciaal voor deze kickoff, waarbij de organisatoren uit 2017 als startactiviteit een lunch is aangeboden, was de wethouder gehuld in een WestlandOntmoet-overhemd. Een uniek item dat hij zeker meebrengt naar de eerstvolgende collegevergadering, waar hij de boodschap van WestlandOntmoet daar verder uitdraagt. 

Met elkaar in gesprek
Het motiveren van anderen om een ontmoeting te organiseren gebeurde spontaan. Tijdens de kickoff trakteerden de genodigden elkaar op een heerlijke lunch, maar werden ook passanten uitgenodigd een lekker broodje mee te eten. Bijzondere gesprekken kwamen op gang en ook menige schaterlach vulde de ruimte. ‘Dit zijn de pareltjes van het leven’, zo vertelde een van de dames die per toeval in het winkelcentrum aanwezig was. Samen met haar zus kwam zij in gesprek met een echtpaar. Na de lunch werd afgesproken om elkaar nog eens te treffen, voor een goed gesprek en een lach. 

Organiseer mee
De kickoff heeft velen geënthousiasmeerd weer een ontmoeting te organiseren tussen 20 en 30 september en anderen hebben kennisgemaakt met de kracht en waarde van WestlandOntmoet. Het team van WestlandOntmoet doet aan iedereen de oproep een mooie, eenvoudige ontmoeting te organiseren, waarbij de kans aanwezig is dat men elkaar later nogmaals treft. Inspiratie en aanmelden van ontmoetingen kan via www.WestlandOntmoet.nl